Log in
Register

Login as a Talerka club member

Login with a social account

Please choose social network for login

Приложение для iOS (iPhone и iPad) Приложение для Android Samsung Apps
 

2-3

1 courgette; 1 cup chickpea flour; 0.5 cup rice flour; 1l vegetable oil for frying; 1-2 tsp turmeric; a pinch of cumin; a pinch of coriander; asafoetida; salt

Pakora (Pakoṛā, पकोड़ा, bajji)

Mix the dry ingredients together. Add 1 cup cold water gradually and mix until the batter is the consistency of thick cream. Heat the oil to 180-200°C. Dip pieces of the courgette cut into 5mm slices into the batter and fry in batches until golden. Drain the pakora on kitchen towel, season with salt and serve immediately.

Пакора (Pakoṛā, पकोड़ा, Bajji)

Чтобы добавить комментарий вам надо:
зарегистрироваться на сайте и войти под своим именем
– войти через ваш аккаунт одной из социальных сетей
Заранее приношу свои извинения за неудобства, но так мы пытаемся бороться со спамом.

Андрей (talerka).

Comments